Címkéink

Pozitív jövőkép előtt áll a SiteTalk

#Tőzsde #Social Media

postimage-pozitiv_jovokep_elott_all_a_sitetalk

A jelenleg a Global Digital Systems PLC tulajdonában lévő Sitetalk Community Inc. 2013-as eredményeit tette közzé  Frank Ricketts a wallstreet:online-nál megjelenő nyilatkozatában.

A nyilatkozatban Frank Ricketts a Sitetalk vezérigazgatója kissé szűkszavúan ugyan, de pozitív jövőképet mutatott a Sitetalk-ról. A 2013-as eredmények ezt egyértelműen meg is erősítik.

Maga az oldal 2013. Július 30.-án vált a  Global Digital Systems PLC tulajdonává, Ricketts ezt az eseményt tartja az év legjelentősebb eseményének.

Az MLM hálózatra épített közösségi oldal ötelet úgy látszik sikeres elgondolás. A rendszer már több mint 15 millió regisztrált felhasználót tudhat magáénak. Az egyedi, felhasználókat jutalmazó pontrendszernek köszönhetően a napi bejelentkezések száma  és az oldalon töltött idő is növekedett. Az oldalról visszaforduló látogatásokat jelző visszafordulási arány pedig csökkent 2013-as harmadik és negyedik negyedévek összehasonlításakor.:

Napi bejelentkezések+43%
Oldalon töltött idő+102%
Visszafordulási arány(Bounce Rate)-6%

Az szociális hálózat funkcionalitása is bővült a tavalyi évben:

  • Sitetalk Cashback: 1%-5%-os pénzvisszatérítés a Sitetalk partnereinél történt vásárlások után(ezek közé tartozik például az Amazon is)
  • Star Club és Junior Star Club: Az oldalon bevezetett jutalmazási rendszer
  • Tradefight: A forex adatain alapuló tőzsdei játék
  • Micky Trade: devizakereskedelmi platform
  • Sitetalk termékek: Saját márkajelzésű termékek

A nyilatkozat végén Ricketts megköszönte az üzleti partnerek és a felhasználók bizalmát, támogatását.

Global Digital Services Plc

A Global Digital Services jelenleg STC jelzéssel található meg a Ciprusi tőzsdén. Jelenleg még nem észlelhető különösebb aktivitás. Az elmúlt egy éveben 0,012 és 0,037 euró között állt az árfolyama, ami jelenleg 0,037 euró.

Már használod a Sitetalk közösségi oldalát? Olvasd naponta friss híreinket, jelölj ismerősnek itt!

 

 

,