Címkéink

Komplex épületen belüli biztonsági rendszer készül

#Magyar #Biztonság

postimage-komplex_epuleten_beluli_biztonsagi_rendszer_keszul

A DSR Partner Kft  és az FKE Nonprofit Kft. alkotta konzorcium integrált rögzítő és archiváló rendszer kifejlesztésére nyertek több mint 123 millió Ft támogatást.A beruházás összesen 170 millió Ft-ból valósul meg.

A rendszer egységben képes kezelni egy objektum ki- és bemenő hanghívásait, az épületüzemeltetési és biztonsági rendszerének adatait, valamint a kiépített kamerarendszer képét.

A rendszert a tervek szerint az alapvető rögzítési funkciókon túl két intelligens alrendszerrel is bővítik, amelyek a hanganyagok és videók elemzésével lehetővé teszik például a tárolóban való keresést és statisztikák készítését. A vállalat célja egy formátumoktól független rendszer kialakítása, ami kompatibilis a már kiépített rendszerekkel, valamint utólag összekapcsolható különböző adatelemző rendszerekkel, és ezzel megvalósítja az épületen belüli megfigyelés, követés és ellenőrzés integrálását egy rendszerbe - közölték.

Az integrált hangrögzítő rendszereket világviszonylatban minimális konkurencia és folyamatosan növekvő kereslet jellemzi, ezért a DSR Partner Kft. szerint nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is értékesíthető technológiát hoznak létre.

Céginfó

A DSR Partner Kft. fő tevékenységi területe a csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint a hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése. A cég által fejlesztett és gyártott berendezéseket több mint 1000 ügyfél használja civil és katonai területeken.

Az 1995-ben alakult DSR Partner Kft. 24 dolgozót foglakoztat, közöttük 18 mérnököt. A vállalat közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció területén, ezen belül is a nagyteljesítményű, nagybiztonságú hangrögzítéses technológiákban.

A budapesti és debreceni fejlesztőbázissal is rendelkező cég nettó árbevétele 2012-ben 250,8 millió forintra nőtt az egy évvel korábbi 183 millió forintról a nyilvános cégadatok szerint.

Forrás: MTI

,