Címkéink

A Malév vagyontárgyai ma délig még elérhetőek

#Magyar #Közlekedés

postimage-a_malev_vagyontargyai_ma_delig_meg_elerhetoek

Repülőgép alkatrészek,üdülő, egy Bombardier CRJ200ER típusú repülőgép, személyautók és egyéb felszerelések vásárolhatóak 2014 Febr 14.-én délig.

A Malév felszámolásának határidejét a bíróság legutóbb az idén hosszabbította meg június végéig. Pályázani a következőkre lehet:

  • Malév Express színeiben korábban repülő, HA-LNA lajstromú Bombardier CRJ200ER repülőgép, amelyet jelenleg a műszaki előtéren tárolnak. A 2002-es gyártású, közel 15 ezer órát repült gépért a felszámoló 3,6 millió dollárt (817 millió forintot) kér.
     
  • Boeing 737 Next Generation és Bombardier Q400-as típusok katalogizált alkatrészeire, amelyeket a felszámoló 20 ezer dolláros áron hirdetett meg.
     
  • Túladna a felszámoló a légitársaság volt balatonlellei üdülőjén is, amelyért 323 millió forintot szeretne kapni, illetve külön lehet pályázni az üdülőben lévő eszközökre, ezek irányára 6,4 millió forint.
     
  • Pályázni lehet ezeken kívül két Seat és három Volkswagen (köztük egy Malév-festésű Volkswagen Polo) típusú személyautóra, speciálisan a repülőgépekre gyártott szőnyegre, fémdetektorra és bankjegyvizsgáló berendezésre is. Ezek mellett a felszámoló megválna catering eszközöktől, bútoroktól, rakomány-ellenőrző röntgentől, promóciós eszközöktől, biztonsági kameráktól, fegyvertároló kazettáktól is. Ezeket a felszámoló egyben adná el 50 millió forintért.
Öszesítve
Bombardier CRJ200ER 3,6 M dollár
Boeing 737 Next Generation és Bombardier Q400 alkatrészek 20.000 dollár
Balatonlellei üdülő 323 MFt
Üdülőben levő eszközök 6,4 MFt
Járművek és egyéb felszerelések 50 MFt

 

,