Címkéink

A top 5 utazási cél 2017-ben

#Cikkek #Turizmus

postimage-a_top_5_utazasi_cel_2017-ben

A 2017-es évben se maradjunk otthon, ha nagyon nem muszáj. A világ óriási, és valószínűleg 1000 számra születnek a legjobb utazásokat kínáló cikkek az interneten. Mi sem maradtunk hát ki a körből, íme az 5 legérdekesebb úticél.

New York

 Több napos programot érdemes terveznie annak aki meg szeretné látogatni a nagy almát. Az oldal olvasóiank bizonyára érdekes lesz a New Yorki-i üzleti negyed, a legendás Wall Street, de itt nem is mennék bele részletesebb felsorolásba, hiszen több ezer program és látványosság várja az idelátogatókat.

Amsterdam

A tulipánok városát inkább azoknak ajánljuk, akik nem ijednek meg a hűvösebb éghajlattól. Az apró kellemetlenségért cserébe viszont egy rendkívül szép, különleges környezetbe találjuk magunkat. Különleges élményt nyújt a Body Worlds múzeum, ahol a kiállított modelleken keresztül megismerhetjük az emberi test működésének misztériumát. Anna Frank háza szintén érdekes kikapcsolódást nyújthat a történelem kedvelőinek.

Tel Aviv

A földközi tenger partján találjuk Izrael második legnagyobb városát, a "fehér város" néven is ismert Tel Avivot. A város rendkívül mozgalmas művészeket és zenét kedvelők körében. A város rengeteg látnivalót kínál az odalátogatóknak, és extra jó hír hogy itt az üzletek sem zárnak be hétvégén, így unatkozni semmiképpen nem fogunk itt. Tel Aviv látványosságai közül érdemes meglátogatni a Carmel piacot, ami gyakorlatilag több utca sokszínű árukkal a ruházattól az élelmiszerig. Aki a nyüzsgő piaci forgatagot kevésbé kedveli, annak érdemes meglátogatnia Jaffa óvárosát, ami egyesek szerint a legszebb óváros amit az Izrael utazás élménye által megtapasztalhatunk. Mindenképpen tájékozódjunk utazás előtt a programokról, hiszen 2017-ben is mint minden évben folyamatosan koncertek, előadások, fesztiválok lesznek.

 

Hanoy

A több mint 600 templom és pagoda napokig izgalmas látnivalókat kínál a Vietnámi Hanoy-ba látogatóknak.

Félelmetes és felejthetetlen élmény vár ránk ha meglátogatjuk a Hoa Lo börtönt, ahol e,beretelen körülmények között tartották fogva az embereket, de további látnivalókat ígér a Ho Chi Minh mauzóleum is.

A mozgalmasabb programok kedvelői változatos túrákon vehetnek részt, kedvez a hely a motorzás szerlemeseinek is a vietnámi motoros túra által.

Sydney

Aki Ausztráliába utazik semmiképpen ne feledkezzen meg egy látogatásról Sydney-ben, és legalább kívülről tekintse meg a világhírű operaházat, és sétáljon át a Harbour hídon. A város történelmi negyede a The Rocks régi kőépületeivel és  keskeny utcáival izgalmas látványosság, mely egyben Sydney történelmének jelentős részéről is árulkodik.

,