Címkéink

Az Audi Magyarország legvonzóbb munkáltatója

#Magyar #Autógyártás #Munkaerő

postimage-az_audi_magyarorszag_legvonzobb_munkaltatoja

Az Audi Hungaria Motor Kft. idén hatodszorra nyerte el a Munkáltatói Márka Kutatás első helyezését.

A Munkáltatói Márka Kutatást az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó vállalat és az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet végezte a CV Online állásportállal együttműködve.

2014-ben 7 700-an, 60% tapasztalt munkavállaló és 40% pályakezdő, vettek részt a kutatásban és mondták el véleményüket 13 iparág 243 vállalatáról.

A Munkáltatói Márka Kutatás a vállalatok munkáltatói vonzerejét, ösztönző-rendszerét, toborzó és beállítási programjait, a kínált jövedelmeket és a fejlődési lehetőségeket vizsgálta.

Az Audi-hoz az elmúlt évben több mint 45000 pályázat érkezett. A vállalatnál jelenleg 10.500-nál is többen dolgoznak, csak az elmúlt évben 1 600 szakemberrel nőtt a munkatársi létszám. Szakembereket jelenleg az új járműgyártás területésre keresnek leginkább  az A3 Limousine és az A3 Cabriolet gyártásához, emellett idén indul a TT harmadik generációjának sorozatgyártása.

Az elmúlt évben 620 hallgató töltötte gyakornoki idejét az Audi Hungariánál és 119 egykori gyakornok lett a vállalat munkatársa.

,,