Címkéink

Davosi Világkommunikációs Fórum márciusban

#Kommunikáció

postimage-davosi_vilagkommunikacios_forum_marciusban

Március 11-12-én ötödik alkalommal rendezik meg a Davosi Világkommunikációs Fórumot (World Communication Forum) a világ vezető kommunikációs szakembereinek részvételével, akik a tanácskozáson megvitatják egyebek mellett a modern kommunikáció legújabb irányzatait és globális perspektíváit.

A fórumon két magyar előadó is lesz: Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kormányzati kapcsolatok- és pr-vezetője és Hegyi Gábor, a Capital Communications alapító-ügyvezetője.


Az idei lesz az első olyan alkalom, amikor az ügynökségek és a vállalatok kommunikációs szakemberei, valamint a szakmai egyesületek vezetői közösen tárgyalják meg a kommunikációs szakmával szemben támasztott elvárásokat és követelményeket.

A fórumra 25 országból érkeznek meghívottak, az idei díszvendég a Carnegie Mellon Egyetem számítástechnika professzora, Scott Elliott Fahlman lesz. A szakember nevéhez köthető az első hangulatjel módszeres használata 1982-ben. Az általa elterjesztett ikon a manapság már mindenki által jól ismert és használt mosolygós - smiley - hangulatjel volt. -> :-)

Az első nap végén a legkiemelkedőbb kommunikátorokat, a legkreatívabb megoldásokat és az innovatív elképzeléseket C4F (Communication for Future) Davos-díjjal jutalmazzák összesen hat kategóriában - olvasható a közleményben.

Forrás:MTI