Címkéink

Intel:Bejelentettek egy Tabletet gyerekeknek

#Szórakoztatóipar #Szoftver #Hardver

postimage-intel:bejelentettek_egy_tabletet_gyerekeknek

Az Intel és a Fuhu Inc bejelentettek egy még idén bemutatásra kerülő, kifejezetten gyerekeknek készülő tabletet, a DreamTab-ot.

Az eszköz a Fuhu, a DreamWorks Animation SKG Inc. és az Intel Corporation együttmüködésének gyümölcse. A DreamTab nem más mint egy digitális szórakoztató és oktatóeszköz kifejezetten gyereke számára. A megjelenés időpontja várhatóan 2014 Júniusa.

A Dreamtab-ról

A fejlesztés célja egy gyors, kiváló grafikai képességekel rendelkező, valódi felhasználói élményt nyújtó oktatóeszköz.

  •  64 bit-es Intel Atom Z3740 processzor
  • Hoszzú üzemidejű akkumulátor
  • Android alapú egyedi rendszer

A DreamTab tartalmaz egy Wings Learning System nevű a Fuhu Inc. által fejlesztett megoldást és egy szintén általuk készített művészeti programot, a Creative Studio-t.

  • Wings Learning System: egy kommunikációs eszköz, mely Bluetooth kapcsolaton keresztül képes virtuális munkafüzetek között szinkronizálni.
  • Creative Studio: A gyerekek a segítségével létre tudják hozni kedvenc Dreamworks karaktereiket (Shrek, a Madagaszkár szereplői stb)

 

Fuhu Inc.

A cég többek között a NABI tablet fejlesztője. Gyerekeknek készült digitális eszközök tervezésével és eladásával foglalkozik. A cég támogatói közé tartozik az Acer, a Dreamworks, a Foxconn és a Kingston is.

 

,,