Címkéink

Használt BMW 200.000 alatt?

#Autógyártás

postimage-hasznalt_bmw_200.000_alatt?

A online hirdetési oldalakon használt BMW után kutatva érdekes dologal találkoztunk. Használt BMW-t már 200.000 Ft alatti összegből is lehet venni. A dolog kissé gyanús volt így utánanéztünk mit is kapunk ennyiért.

A 200.000 Ft alatti ár nem kis gyanakvásra ad okot, ezért körülnéztünk kicsit ezek között az autók között. Vajon mire számíthat, aki ebben az árkategóriában szeretne vásárolni?

Lejárt műszaki engedély

Néhány esetben előfordult, hogy az autónak vagy nincs, vagy rövidesen lejár a műszaki vizsgája. Tekintve hogy a műszakiztatás extra költséget jelenthet, ezzel is számolnunk kell. Tegyük hozzá, hogy ahol ez a probléma előjön, ott bevallottan vagy a feltöltött képek alapján számíthatunk arra is, hogy a tulajdonos okkal nem szeretné a műszaki állomásra eljuttatni a kocsiját. 
Találtunk motorhibás, vagy nemrégen feljavítani próbált autót is. A karosszéria szintén probléma a legtöbb esetben.


Bevont forgalmi

Ugyan nem volt annyira gyakori, de ilyen is előfordult. Érdemes megtudni, hogy az okmányok rendben vannak-e?


Műszaki probléma

Néhány esetben a papírok ugyan rendben voltak, viszont az eladó bevallása szerint is néha akadnak problémák a motorral. Ezekben az esetekben ki is derült, hogy az autótól éppen az miatt szeretne megválni a tulajdonos, mert nem szeretne pénzt invesztálni a javíttatásba.

200.000 Ft alatt nem találtunk tehát olyan BMW-t, még az olcsóbb kategóriában sem, amit nyugodt szívvel ajánlani mernénk, még egy hozzáértőnek sem.