Címkéink

Mennyibe kerül az S Model?

#Cikkek #Tesla

postimage-mennyibe_kerul_az_s_model?

Rendkívül népszerű a teljes egészében elektromos meghajtású Tesla S Model, utánajártunk mennyibe is kerülnek.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy elindult a Tesla Design Studio kínai változata. Megnéztük azt is mennyibe kerül most egy ilyen autó az Egyesült államokban.

A legolcsóbb

A legolcsóbb felszereltségű, legkisebb teljesítményű változat 65 kWh-s akkumulátorral, 120 mérföld per órás végsebesség elérésére képes. Az elektromos autót 8 év garanciával és 125.000 mérföldes akkugaranciával kapjuk. Tartozékként egyedül a Supercharger-t engedélyeztem, ami önmagában 2000 USD.

Ára65570 USD14,6 millió Ft

 

Maximum teljesítmény és felszereltség

A másik véglet a felső kategóriás P85, ami 85 kWh-s extra teljesítményű akkuval rendelkezik, a végsebesség 130 mph. A garncia itt is 8 év az akkumulátorra viszont nincs korlátozás. Az autó így tartlamazza az akkumlátor töltéshez tartozó extrákat, ködlámpát, a hatékony légrugó rendszert, panorámatetőt és még sok egyebet.

Ára122770 USD27,4 millió Ft

 

Az Optimális

Saját igényeim szerint állítottam össze egy nem túl hivalkodó modellt, egy normál 85-ös típust választottam ami 85kWh-s akkumulátort tartalmaz Supercharger engedélyezésével. Kiválasztottam még hozzá a Smart Air Suspension rendszert, és a 12 hangszórós hangrendszert, illetve az extrém hideg elleni felszerelést, ami például fűthető üléseket is jelent.
 

Ára93520 USD20,9 millió Ft

 

Egy Tesla S Model-t bárki összerakhat magának a Design Studio-ban. Jó próbálkozást!

,