Címkéink

Miért érdemes befektetni profi portré fotózásba?

#Befektetés #Média

postimage-miert_erdemes_befektetni_profi_portre_fotozasba?

Sokan úgy tartják, a „képeink is sokat elárulnak rólunk”. Végül is ez egészen helytálló, főként akkor, ha valamilyen fontosabb alkalomra készülnek. Ilyen például egy business fotózás, ahol igazán érdemes odatenni magunkat, ha a legjobb oldalunkat szeretnénk megmutatni.

Az időtállóság igen is fontos!

 

A karriert most félretéve, ez főként azért is érdemes kihangsúlyozni, hiszen kevés olyan dolog van a világon, amely emlékként tud szolgálni a későbbiekben. Mindemellett, többször is fel tudunk használni egy-egy ilyen képet, amikor éppen szükség van rá. 

 

Megismered, hogy hogyan is viselkedsz ilyen helyzetben

Ez egyébként abszolút így van! Egy fotózás alkalmával rengeteg minden kiderül rólad, amit eddig esetleg nem is tudtál magadról.  

 

Nem kell fotógénnek lenned!

A lényeg, hogy önmagadat add, és ennyi bőven elég is. A fotós dolga pedig az, hogy megtanítson arra, hogy hogyan viselkedj fotózás folyamán. 

 

Te magad is meglepődsz majd, mennyire jól megy!

Ha fotózásra gondolunk, mindenkinek az első gondolatat, hogy modellnek kell ahhoz lenni, hogy tökéletes képek szülessenek. A fotózása almalmával minden módszert elsajátíthatsz, így nem kell aggódnod, hogy mennyire lesz esztétikus a végeredmény. 

 

,