Címkéink

Mi is pontosan a Startup Campus Berlin program?

#Vállalkozás #Startup #Németország

postimage-mi_is_pontosan_a_startup_campus_berlin_program?

A Startup Campus Berlin program keretében Közép- és Kelet-európai vállalkozókból kívánnak kiépíteni egy összefüggő, komplex közösséget, amely előnyeivel stabil piaci pozicíóba kivánja segíteni a résztvevőket. A kezdeményezés német minisztériumok és kamarák segítségével jött létre és milliós eurós támogatási keretből gazdálkodik.

A Babel Handels GmbH célja az, hogy a magyarországi vállalkozásoknak is segítsen a program lehetőségeit kihasználni. A résztvevők olyan üzleti adminisztrációs támogatásban kérhetnek segítséget, mint a németországi céghonosítás, postai és telefonos szolgáltatások intézése, irodaszolgáltatás vagy egyéb ügyintézési feladatok. Ezzel azonban nem érnek véget az előnyök!

 

A programban résztvevő vállalkozók nem csupán adminisztrációs támogatásban részesülnek, hanem naprakész, releváns piaci információkat és kimutatásokat kapnak, segítséget kapnak komplett gazdasági stratégiájuk kialakításában, illetve eljuthatnak olyan üzleti találkozókra is, ahol németországi befektetőkkel tárgyalhatnak, vagy kiállíthatnak.

 

,,