Címkéink

Szép házak, olcsó kivitelezéssel

#Építőipar

postimage-szep_hazak,_olcso_kivitelezessel

Figyeljünk a költséghatékonyságra, de nem mindegy, hogy az olcsó családi ház építése hogyan végződik. Fontos továbbá, hogy a hőszigetelés egyszerűsítése miatt csökkentsük az energiánkat, és az is nagyon fontos, hogy a vállalkozó munkáját garantálni kell.

A kivitelező nem csak a megépült alapért felel, hanem segít a problémák megoldásában és ezáltal a garanciális költségek csökkentésében is.

Ha modern, energiatakarékos családi házat keres, megnyugodhat, hogy egy négy négyzetméteres családi ház építésének négyzetméter költsége 185.000 Ft alatt lesz. Ez egy felső középkategóriás műszaki specifikáció, de minden bizonnyal megfelel a mai követelményeknek.

Alacsony kiadással a szép családi házak felé

Ha új otthon építésén gondolkodik, felteheti a kérdést, hogy mennyi ideig tart az építés.

A kérdés megválaszolásához az idő mérésének két különböző módjáról kell beszélnünk:

Először is, a szerkezet befejezéséhez szükséges idő – vagyis magának a háznak a tényleges felépítése. Ez nagyon eltérő lehet attól függően, hogy a ház már le van- e vakolva és készen áll a gipszkarton beépítésre. Másodszor, időbe telik az összes belső befejező munka elvégzéséhez (falak festése, szekrények és munkalapok felszerelése, padlóburkolatok lerakása). Ez a rész az Ön képzettségi szintjétől és az érintett munkavállalók számától függően is nagyon eltérő lehet.

„0 Forintból”

A nulla energiaigényű családi ház építése után a család egyetlen víz- és szennyvíz számlája a ház üzemeltetéséhez kapcsolódó költségként jelenik meg.

A fűtéshez, világításhoz és egyéb háztartási eszközökhöz szükséges energiát az épület maga állítja elő napelemekkel, és táplálja vissza a hálózatba, amit a háztulajdonos köteles a közműszolgáltatótól megvásárolni. 

Az egyedi családi házakról 

A családi házak nem csak a családodnak készülnek el, de a sajátod is. A legfőbb előnye az egyedi megvalósítás, mivel akkor teljesen olyan lesz, amilyet szeretnél. Azaz egyedi. Köztes megoldás lehet a már megtervezett katalógus ház, melyben ugyan nem tudsz sokat módosítani, de az általad kiválasztott helyen tud megépülni. A lényeg, hogy a Te igényeidre van szabva.

Az egyedi családi házak azok a lakóházak, amelyeket a vevők saját kezükbe vesznek és alapvetően saját képük szerint alakítanak ki. Ezen belül lehet akár egyedi minta alapú vagy egyedibb megoldások is. A legkedveltebb típusok közül a klasszikus villa építését és átalakításait emelhetjük ki.