Címkéink

Megállapodást kötött a SYNERGON és az IBM

#Magyar #Szerver

postimage-megallapodast_kotott_a_synergon_es_az_ibm_

A Synergon és az IBM Magyarország Kft. közösen fognak dolgozni az M1-Dataparkban megépülő SYNERGON Datacenter IT infrastruktúrájának tervezésén és megvalósításán. 

 

A Synergon Datacenter Tier3-as biztonsági szintű adatközpont, ami lehetővé teszi a szerverek karbantartását a számítógépek működésének megzavarása nélkül. Az adatközpont ezek mellett több betáp és hűtéskörrel  is rendelkezik. Az együttműködés keretében ennek rendszernek az alternatív energiával történő ellátására és vezérlésére irányuló kutatásfejlesztési projektet hoznak létre az M1-Datapark Ipari Park területén. 

 

Innovatív IT infrastruktúra szállítóként szívesen veszünk részt a SYNERGON partnereként a térségben egyedülálló Tier3-as biztonsági szintű adatközpont megvalósításában és az alternatív energiát használó, hatékony üzemeltetésére irányuló K+F projektben. Hiszünk benne, hogy az informatika jövőjét a fenntarthatóság szempontjait figyelembevévő technológiák alakítják majd. A SYNERGON Datacenter-rel is ilyen megoldás alkalmazásán dolgozunk majd együtt.” – nyilatkozta Veres Zsolt az IBM Magyarország Kft. vezérigazgatója.

Forrás: BÉT

,